Yleisiä aikatauluja eri kultasepäntöille syksyllä 2021

Joulu lähestyy pikkuhiljaa! Onko mielessäsi korun teetätys joululahjaksi, lahjaesineen kaiverruttaminen tai rakkaan korun korjaus tai huolto juhlia varten? Minkälaisella aikataululla tyylikäs käsin tehty kaiverrus onnistuu lahjaesineeseen? Kuinka kauan kestää korjauttaa rakas koru jonka haluaisi saada tulossa oleviin juhliin käyttöön? Milloin joululahjaksi mietitty uniikkikoru kannattaa tilata?

Otamme työt vastaan työkalenterimme mukaisesti ja pystymme valmistamaan ne alla näkyvien aikataulujemme mukaisesti. Huomioittehan että esimerkiksi korjaustöiden suhteen jono voi välillä elää, riippuen kunkin hetkisestä korjaustöiden tilanteesta. Esimerkiksi yksikin isompi tai vaativampi korjaustyö voi lykätä seuraavaksi tuotavien korjaustöiden valmistumisaikatauluja. Kalenterimme täyttyy tulevien töiden mukaisesti. Mikäli aikataulusi on kiireisempi, kuin alla ilmoitamme, voit kysyä tilanteesta erikseen, että löytyykö mahdollisuutta haluttuun pika-aikatauluun.

Tämän hetkisiä aikatauluja yleisimmille kultasepäntöille marraskuussa/joulukuussa 2021:

-Timanttisormuksen tai kivettömän kihlasormuksen valmistumisaikataulu noin 4 viikkoa

-Uniikkikorun valmistusaikataulu noin 4-6 viikkoa

-Sormusten huollot/rodinoinnit/konekaiverrukset 1-3 arkipvää

-Korjaustyöt 3-7 arkipvää

-Käsintehtävät kaiverrukset (esim kummilahjat, kaiverruslaatat, jne) 1-2 vk