Keväisiä kuulumisia sormuspajalta

Keväisiä terveisiä Andreasenin sormuspajalta! Talven pimeys alkaa olla selätetty ja on aika kirkastaa katseensa kevääseen ja nurkan takana kolkuttelevaan kesäsesonkiimme.

Tällä hetkellä huhtikuussa sormustemme toimitusaika on ollut noin 3-4 viikkoa mutta Toukokuusta lähtien suosittelemme varautumaan noin 4-6 viikon valmistusaikaan. Pidempään 4-6 viikon valmistusaikaan suosittelemma varautumaan koko kesäsesonkimme ajan toukokuusta aina syyskuun lopulle saakka.

Toistaiseksi vielä päällä olevat koronarajoitukset vaikuttavat liikkeessämme siten, että otamme tällä hetkellä liiketilaamme yhtäaikaa sisään kuusi henkilöä kerralla, mukaan lukien myymälässä teitä palvelevat työntekijämme.

Lisäksi korostamme myös että tilauksen voi tehdä meillä myös sähköpostin kautta ilman käyntiä liikkeessämme. Ammattilaisemme osaavat hyvin ohjastaa ja vastailla sormusasioihin myös etänä. Sähköpostitse onnistuu esimerkiksi uniikkikorujen suunnittelu ja malliluonnosten lähettäminen, erilaisten hintavaihtoehtojen laskeminen ja monenlaiset muut tiedustelut.

Ota meihin yhteyttä spostitse osoitteeseen myynti@andreasen.fi tai soita myymälämme numeroon 03-2239488 johon vastaamme liikkeemme aukioloaikojen puitteissa.

Mukavaa lähenevää kesää kaikille 🙂