ISLA – Aarre timanttien hohtoisella aallonharjalla

Meillä on ihania uutisia ystävänpäivän kunniaksi jokaiselle romantikolle; julkistamme uuden timanttisormusmallistomme Islan!

Isla on Jussi Andreasenin luoma uusi timanttisormusmallistomme, joka on saanut innoituksensa vintage-tyylistä. Inspiraationsa Isla on saanut trooppisesta rannasta ja sen hiekalle yhä uudelleen ja uudelleen rauhalleen lyövistä vaahtopäisistä aalloista, jotka kimmeltävät auringon säteissä.

Kuvassa Isla-malliston sormus 0,30ct ovaali-hiontaisella keskitimantilla ja pidemmällä sivutimanttiryppäällä.

Isla-malliston muotokielessä leikitellään trendikkäillä elementeillä, kuten vintage-inspiroituneella tyylillä, jonka kruunaava upea ovaali- ja markiisi-hiontaiset keskitimantit. Ovaali- ja markiisihionta ovat kauniita pitkänomaisia timanttihiontoja, jotka pystysuuntaisesti istutettuna sormukseen luovat illuusion pidemmistä ja sirommista sormista.

Mallistostamme löytyy erimallisten keskikivien lisäksi Isla-sormusta suuremmalla ja pienemmällä sivutimanttien määrällä. Isla 2-mallissa on yhteensä kaksitoista sievää sivutimanttia, jotka muodostavat kimmeltävän kauniin, kapeaa runkoa kohden pienentyvän timanttien peiton – kuin aallon jättämä kaunis viipyilevä jälki rantakiven kyljessä. Isla 1 ja Isla 3-malleissa sivutimantteja on kolme keskikiven molemmin puolin korostamassa kauniisti keskikiven muotoa ja jättäen kevyempää aallon häivää kauniin keskikiven kylkeen.

Isla-sormuksen vierelle saa helposti yhdistettyä erilaisia kihlasormuksia; kuvissa Islan vierellä mallistostamme Ikuisuus-rivisormus.

Sormusmallistomme Halaaja-sormuksista lyötyy myös kauniita Islan viereen sopivia vaihtoehtoja.

 

Malliston suunnitellut Jussi Andreasen tuntee suomalaisen vihkisormusmaun ja hyödyntää siihen sopivia arvoja myös designissaan; helppokäyttöisyys, kestävyys, käytännöllisyys ja sopivuus niin ja arkeen ja juhlaan puhuttelee meitä suomalaisia morsiamia ja sulhasia. Isla-malliston sormuksia on saatavilla 14k ja 18k kelta-,valko- ja punakullasta sekä 950 pitoisesta platinasta. Nettisivuillamme näkyvät hinnat ovat laskettu 14k kultaseoksille, mutta annamme hintatietoja 18k pitoisuuksille sekä platinalle tiedusteltaessa.

Sormuksen istutuksen alle tehty ”sovite” auttaa viereisen sormuksen asettumisen kauniisti Isla-sormuksen rungon vierelle.

 

Valmistamme kaikki mallistomme sormukset tilauskohtaisesti asiakkaan mittojen mukaisesti, toiveet huomioiden yli 30 vuoden ammattitaidolla.

Onko sormuksen mittatilaus teetättäminen uusi asia? Tutustu alta sormuksen osto-oppaaseemme, joka vastaa moniin yleisimpiin kysymyksiin:

https://www.andreasen.fi/osto-opas/

Isla-malliston erikoishiontaisista timanteista, sekä timanteista yleensä löydät lisätietoa timantin valinta-oppaastamme:

https://www.andreasen.fi/osto-opas/timantin-valinta/

 

Tiedustelut Isla-mallistosta voi osoittaa sähköpostiimme myynti@andreasen.fi tai puhelimitse aukioloaikojemme puitteissa puhelinnumeroon 03-2239488.

Toivotamme lämmintä ystävänpäivää 2021 ! Toivotaan, että pian uneksinnat kimmeltävälle rantahietikolle lyövistä aalloista päästään jo toteuttamaan 😊