Vuodenvaihteen kuulumisia työpajalta

Haluamme kiittää asiakkaitamme meidät kaikki yllättäneestä vuodesta 2020! Vaikka covid-pandemia on vaikuttanut kaikkien meidän arkeen ja työhön, meidän pieni pajamme porskutti kunnialla tämän vuoden läpi. Kevään ensimmäisen aallon covid-rajoitukset hiljensivät jonkinverran normaalia keväällä käynnistyvää sesonkiamme, mutta kesään mennessä kalenterimme täyttyi jälleen tilauksista, vaikka moni pari joutuikin siirtämään tai miettimään hää-järjestelyjään uusiksi. Sormus on juhlien koosta ja näyttävyydesta huolimatta se ikuinen amuletti joka muistuttaa joka päivä rakkaudesta.

Palvelemme asiakkaitamme turvallisesti maskin kanssa, liikkeestämme löytyy myös asiakkaille käsidesiä jota suosittelemme käyttämään aina sormusten sovittamisen yhteydessä.

Tehdään vuodesta 2021 entistä parempi yhdessä ja jaksetaan pysyä positiivisina :)!

Psst…! Olethan tutustunut jo mallistomme uutuuksiin? Klikkaa alta suoraan säteileviin uutuuksiimme:

https://www.andreasen.fi/mallisto/uutuudet/