Kiitos, kun käytät maskia meillä asioidessa

Kiitos kun käytät maskia meillä asioidessa, henkilökuntamme käyttää kasvomaskia teitä palvellessaan. Pidetään huolta toisistamme 🙂

Liikkeessämme on tarjolla käsidesiä asioinnin yhteydessä asiakkaille. Ethän asioi liikkeessämme mikäli sinulla on hengitystieinfektio-oireita!

Palvelemme asiakkaitamme myös etänä, esimerkiksi valmiiden uusien sormusten toimitus postitse liikkeestä noutamisen sijasta onnistuu kyllä! Mikäli sinun valmis sormuksesi tai valmistunut korjaus-/huoltotyö odottaa noutoa ja haluaisit sille postituksen, olethan yhteydessä meihin niin postitamme arvokorusi turvallisesti perille.  Meille voi soittaa (puh. 03-2239488) tai laitella spostia asiasta myynti@andreasen.fi.

Liikkeemme palvelee teitä normaalien aukioloaikojemme puitteissa, arkisin 9.30-17.30 ja la 10-15. Mahdollisista poikkeavista aukioloajoista ilmoitamme aina erikseen tällä palstalla ja somekanavissamme.