Sormustilaukset sekä korujen huollot ja korjaukset toimivat meillä myös etänä!

Haluaisitko laittaa unelmiesi sormuksen jo tilaukseen mutta välimatka, korona-ajan rajoitukset tai muu estää pääsemistäsi liikkeeseemme paikan päälle Tampereelle? Onko timanttisormuksesi vuosihuolto jäänyt tekemättä tai kaipaako suosikkikorusi korjausta?

Kaikki sormustilaukset, korujen korjaukset ja huollot onnistuvat myös etänä! Suosittelemme olemaan asiasta aina kanssamme ensin yhteydessä niin voimme arvioida korjausmahdollisuuksia ja hintaa, sähköposti- tai soittokysely riittävät etukäteistiedusteluksi. Uusissa sormustilauksissa voimme laskea ja kartoittaa vaihtoehtoja esimerkiksi timanttien/sormusmallin suhteen ja vaihdella tarvittaessa 3D-luonnoksia ja muuta ideointia etänä sovitulla tapaa asiakkaan kanssa.

Suosittelemme korjaus/huoltotapauksissa arvokorujen lähetykselle aina postin vakuutettua lähetystä. Vakuutetun lähetyksen hinta liikkuu tavallisesti noin 20-25 eurossa riippuen paketin painosta. Lähetämme huolletut/korjatut korut takaisin asiakkaalle myös aina vakuutettuna lähetyksenä josta veloitamme 25e postituskulut (poikkeuksena toki, mikäli asiakas haluaa omalla vastuullaan käyttää muuta toimitustapaa). Korjauksen tai huollon kustannukset sekä lähetyskulut 25e on mahdollista maksaa myös postiennakkona paluulähetystä hakiessa.

Suosittelemme laittamaan lähetyksen mukaan aina lyhyen ja ytimekkään selosteen mitä koruille on tarkoitus tehdä, sekä yhteystietonne ja osoitteenne jonne korjatut/huolletut korut lähetetään takaisin.

Myös uudet valmiit sormustilaukset toimitetaan vakuutettuna lähetyksenä! Postiennakkovaihtoehto onnistuu myös yhtenä uuden sormuksen maksuvaihtoehtona.

 

Tiedustelut spostiin osoitteeseen myynti@andreasen.fi tai puhelimitse numeroon 03-2239488.

Huolto- ja korjaustyöt voidaan lähettää meille osoitteeseen:
Kultasepät Andreasen Oy
Hämeenkatu 30
33200 Tampere