Ostimme Tamperelaisille tutun perinteikkään Pirkan Kellon!

Kuvassa Jussi Andreasen ja Risto Kangasniemi.

Tampereen Hämeenkatu 30:ssa toimiva Kultasepät Andreasen Oy ostaa perinteikkään Pirkan Kello Ky:n liiketoiminnot.

Vuodesta 1961 asiakkaita Tampereen Kuninkaankadulla palvellut kello- ja kultaliike Pirkan Kello jatkaa samalla paikalla uuden omistajan voimin yrittäjä Risto Kangasniemen jäädessä eläkkeelle. Pirkan Kellon työntekijät siirtyvät konsernin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

– Päätimme uudistaa sekä Pirkan Kellon että Kultasepät Andreasenin palvelukonseptia. Pirkan Kellon verkkokauppaa kehitetään jatkossa yhdessä Kultasepät Andreasenin verkkokaupan kanssa. Tuloksena on moderni luksustuotteiden keskittymä jolla on valmiudet kilpailla alalla laajemminkin, toteaa Kultasepät Andreasen Oy:n konsernijohtaja Jussi Andreasen.

– Pirkan Kello, joka on Pirkanmaan talousalueen johtavia ylellisyystuotteiden myyjiä saa Kultasepät Andreasenista kumppanikseen yhtä vahvasti laatuun panostavan kumppanin. Olemme innoissamme tulevasta yhteistyöstä ja toivotamme Pirkan Kellon työntekijät tervetulleiksi tiimiimme luomaan uudenlaista luksusta, Andreasen jatkaa.

Kultasepät Andreasen jatkaa yksilöllisten timanttisormusten valmistusta omalla brändillään ja uudistuvan verkkokaupan myötä Kultasepät Andreasenin timanttisormukset ovat saatavilla entistä laajemmalla markkina-alueella.

Pirkan Kello jatkaa korujen ja kellojen vähittäismyyntiä Kuninkaankadulla, mutta saa lisävauhtia yhteistyössä Kultasepät Andreasenin kanssa kehitettävästä verkkokaupasta. Uusi yrittäjä aikoo panostaa voimakkaasti kelloasiantuntijuuteen, mutta tuo Pirkan Kelloon myös uniikkikorujen valmistuksesta syntynyttä osaamista.