Uudet tuulet vuodelle 2019

Nyt kun ihana kuuma kesä on viilentynyt ja syksyn tuulet puhaltavat, on aika kääntää katseet kohti tulevan kesän kirkkaita päiviä. Tässä siis ensimmäinen vilkaisu vuoden 2019 mallistoon.

Mesi-sormuksen makeutta

Vihkisormuksien timanttiloisto on ensi vuonna entistäkin häikäisevämpää, sillä ensimmäinen esiteltävä malli Mesi on kuin kimaltava kukkaketo täynnä kesäaamun nektaria joka vetää katseet puoleensa.
Mesi-sormuksessa näyttävn kokoinen keskikivi saa seurakseen kehän pienempiä timantteja jotka suurenevat päätyjä kohti. Tästä syntyy solakan linjakas halo-sormus joka on takuuvarma kesän 2019 katseenvangitsija.

Mesi-sormusta on saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa. Valkokulta on vakaa ja varma valinta, mutta lisäksi Mesin runko on mahdollista valmistaa myös kelta- tai punakultaisena. Keltakultaisella rungolla Mesi edustaa perinteikkäämpää lämpimän aurinkoista linjaa, siinä missä lempeän punakultaisella rungolla

Mesi tuo kantajalleen herkkää eleganssia. Mesi-mallisto on häikäisevä näky

myös täysin keltakultaisena tai punakultaisena ja tarvittaessa valmistamme sitä myös mystisen tummasta platinasta.

 

Halaajan hellyyttä

Toinen vuoden uutuusmallimme on lempeä Halaaja. Saatavilla kaikissa väreissä, mutta mielestämme sydämet sulattavin syli on punakultaisella Halaajalla. Se on suunniteltu käytettäväksi joko yksin tai yhdessä toisen sormuksen kanssa vierussormuksena. Yksin käytettynä Halaaja edustaa yksinkertaista ylellisyyttä, joka ei timanteilla liioittele, mutta ei myöskään salaa omaa näyttävyyttään.

Halaajan hankkiminen vihkisormuksen rinnalle vaikkapa hääpäivälahjaksi on ihana ele joka nostaa vihkisormuksen uuteen kukoistukseen.

Upeimman kokonaisuuden saa tietysti rakennettua kahdella Halaajalla vihkisormuksen molemmin puolin. Silloin on vihkisormus niin lämpimästi syleilty, ettei se jää keneltäkään huomaamatta.

 

 

 

 

Rakastettuja suosikkejamme unohtamatta

Ensi vuosi tuo myös tullessaan uusia vivahteita rakastetuille malleillemme Lumivuokolle ja Tulppaanille. Uudet muodot ja värit avartavat vanhojen klassikoidemme maailmaa entisestään. Tässä esittelyssä Lumivuokko-perheen uusin tulokas, ovaalilla timantilla valmistettu ihanuus, jota on saatavilla tuttuun tapaan kaikissa eri väriyhdistelmissä. Ovaali timantti tuo Lumivuokkoon kaikuja ajoilta, jolloin erikoishiotut timantit olivat yleisempiä ja briljanttihiottu timantti oli ainoastaan yksi tähti muiden joukossa.

Neliömäisestä Lumivuokosta teimme näyttävän version punakultaisella rungolla, jota kannattaa ehdottomasti tulla myös paikanpäälle ihastelemaan. Sanotaanhan että nykyään punakulta on uusi valkokulta. Tarvittaessa voimme valmistaa sen myös täysin punakultaisena, jolloin sen vaikutus on sama kuin viettelevän punaisen huulipunan kaunottaren huulilla.

 

 

 

Ensi vuoden kihlamallisto hehkuu syksyn värejä.


Kihlamallistossamme on ensi vuonna runsaasti väriä. Uusissa kihlamalleissamme korostuu kaksiväristen sormusten esiinmarssi. Vaikka mallistossamme oli niitä aiemminkin, nyt niille on annettu eturivin paikka yksiväristen kihlasormusten joukossa.

Emme kuitenkaan aio unohtaa yksivärisiäkään kihlasormuksia, sillä mallistoon on päässyt myös kivetön kihlaversio Halaajasta, sekä useita vanhoja kihlamalleja on päivitetty näyttävämmiksi. Tule tutustumaan uuteen mallistoomme!